Det er i denne smukke kirke, at koncerten kan opleves.
Det er i denne smukke kirke, at koncerten kan opleves. - Foto: FOTO: PR FOTO.

De Glade Måger synger på Mågevej

Søndag 8. december er der koncert i Ansgarkirken, med kirkens rytmiske kor De Glade Måger. Koret ledes af Thomas Høg, der også kendes som musicalforfatter til værker som Atlantis, Skammerens Datter og Jordens Søjler. Han har været leder af koret siden 2011.

Denne søndag har man mulighed for at høre forskellige genrer som musical, pop og rock, men der er naturligvis også kendte julesange på repertoiret. Kig ind i den smukke kirke til en musikalsk julestund. Kenneth Lauritzen akkompagnerer på flygel. Der er gratis adgang og alle er meget velkommen til koncerten, der starter klokken 14.00.

Koncert, Angarskirken, Mågevej 33. 8. december, klokken 14.00. Gratis adgang.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Kunsthåndværk fra ‘Blomster og Stål’ vil blandt andet være at finde på markedet.

Gør julen mere cool: Tag til råt julemarked på Vesterbro

Anne Sofie Allermann læser højt fra sin børnebog: ‘Hvorfor hedder jeg Ivan?’.

Højtlæsning for børn om sorg