Galleri Argentum befinder sig på Birkedommervej 68.
Galleri Argentum befinder sig på Birkedommervej 68. - Foto: Foto: Pressefoto.

Masser af aktiviteter for kunstinteresserede i Argentum

Januar og februar måned byder på en masse spændende aktiviteter for kunstnere og kunstinteresserede i Galleri Argentum. Har du en kunstner boblende i maven, er der blandt andet mulighed for at prøve at lave eget linoleumstryk, til ’krea-torsdag’, som foregår sidste torsdag i hver måned. Fra 6. februar til 8. februar rykker en masse lokale kunstnere ind i galleriet, her vil du kunne se alt fra malerier og foto, til skulpturer, tegning og tekstilkunst. Alle er velkomne.

Se mere om alle de spændende begivenheder på www.argentum.dk.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Oplev blandt andre beatpoeten Claus Høxbroe og rapperne Stik Op, ved arrangementet.

Musik på Solbjergvej

Dokumentarfilmen der vises 29. januar, følger en dansk journalist og hans hold, som efterforsker Dag Hammarskjöld’s død, der til dags dato stadig er et mysterium og som gennem årene har været genstand for forskellige konspirationsteorier

TårnbyDox: Dokumentarfilm og debat på biblioteket