Da ‘Blodig Weekend’ 2019 blev afholdt i april måned sidste år, præsenterede festivalen 16 film, som cirka 1000 gæster indløste billet til.
Da ‘Blodig Weekend’ 2019 blev afholdt i april måned sidste år, præsenterede festivalen 16 film, som cirka 1000 gæster indløste billet til. - Foto: Arkivfoto: Martin Sørensen.

Oplev en blodig weekend på Nørrebro

Til Blodig Weekend genrefilmfestival kan man opleve gyset og de skæve genrefilm i alle deres afskygninger. Festivalen afholdes i Empire Bio, der fra 16.-19. april vil åbne op for fire dage med et bredt udvalg af nye og ældre genrefilm. Årets program tilstræber at tilbyde noget til enhver med smag for skræk: fra isnende spøgelseshistorier, rå massemorderfilm, provokerende bodyhorror og smalle kunst-skrækfilm til 1960’er-exploitation og sorte komedier med et drys af gru. Samtidig inviterer arrangørerne 3-4 internationale gæster til Q&A i forbindelse med filmvisningerne. Der afholdes reception ved åbningsfilmen, man kan deltage i en horrorquiz, og lørdag bydes der på collector’s market, hvor man blandt andet kan købe memorabilia og merchandise.

Genrefilmsfestival. Empire Bio, Guldbergsgade 29F, 2200 København. 16.-19. april 2020.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Parkeringshus i Ørestad.

Fri proces til borgere: By & Havn stævnes også i sag om parkeringspriser i Ørestad

Traditionen tro skal der løbes for kræftramte børn igen i år i Tivoli.

Morgenmadsløb for kræftramte børn