Kunst med plastik, børn og Rikke Jensen
Kunst med plastik, børn og Rikke Jensen - Foto: Masti Jutka

Bye bye plastik i denne uge

Den nye kampagne Bye Bye Plastik – vi er med her på Nørrebro er lige nu i gang. Fra 1. februar udstiller børn fra Guldbergsskolen sammen med Alverdens Børn, Plastic Change og kunstneren Rikke Jensen i Nørrebrohallen. Skulpturerne og billederne, der kan ses, knytter sig til emnet plastikspild. På samme tid gør Nørrebro opmærksom på frygtindgydende forurening, og hvad vi kan gøre i hverdagen for at mindske plastikforbruget. Fra 1. februar skal der uddeles smileys til alle virksomheder, caféer, butikker, restauranter, skoler og institutioner på Nørrebro, der er stoppet med at bruge så meget plastik.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Martin Karlsen overtager styret i Valbyafdelingen

Ny filialdirektør i Arbejdernes Landsbank i Valby

Tævet ihjel af otte-ti personer på Kong Georgs Vej. Otte år efter er Cem Aydins drabsmænd stadig på fri fod.

Hvorfor skulle Cem slås ihjel?