Der er masser ting at opleve i uge 7 i København.
Der er masser ting at opleve i uge 7 i København. - Foto: PR foto

Vinterpaladset rykker ind på Blågårds Plads

Teltpælene til Vinterpaladset bliver endnu engang sat op på Blågårds Plads i uge 7. Programmet er fuld af børnekultur og podcasts. Varmekanonerne bliver tændt, og lyden bliver skruet ekstra op, når der om formiddagen er arrangementer for børnefamilier og om aftenen podcastfestival. Man kan blandt andet opleve cirkus, dans, surfkoncert og radio. Københavns Biblioteker står i samarbejde med Københavns Radiobiograf for LYD, hvor der fire aftener i løbet af ugen bliver inviteret på fælleslytning og fokus. En af dem, der gæster podcastfestivalen, er Iben Maria Zeuthen. Hun skal tale om radiodokumentaren ’Læge søger grænser’ sammen med klipperen Jacob Heldt og hovedpersonen i dokumentaren Søren Ventegodt.

Hvert år bliver Vinterpaladset sat op på Blågårds Plads i uge 7. Om dagen er det for børn, om aftenen for unge og voksne.

Oplev børnekultur og radiofortællinger på Blågårds Plads i uge 7. Det er gratis.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
BarselsBar fejrer et års fødselsdag på torsdag.

Bar for faglige og ølglade forældre fejrer fødselsdag

Hans Martin Larsen fortæller om vores verden.

Broget erhvervsflok på visit hos lokalavisen