I baren på Café Ægir.
I baren på Café Ægir. - Foto: Lars Møller, Bt-Bt/Ritzau Scanpix.

Optog for bevarelsen af livemusik på bodegaerne

Bevar livemusikken på bodegaerne. Sådan lyder budskabet for musikdemoen, der finder sted på Ægirsgade fredag 14. februar fra klokken 19.30 til 20.30. Formålet er, at folk skal stå sammen, for at få København til at forblive en by med brune bodegaer, fællesskab og livemusik. Café Ægir har modtaget klager over larm, der skyldes deres livemusik. Derfor er der her blevet sat en stopper for livemusikken.

»Alt dette skete uden dialog og uden mulighed for regulering, og lukkede hermed brat ned for en tradition, som skabte så meget glæde og samlede både unge og gamle, skæve og lige,« skriver Café Ægir på Facebook. Optoget skal derfor også sætte fokus på reglerne for støjgrænserne.

Der vil være øl, bannere og fakler til optoget, der begynder på Ægirsgade, og som går videre til Karrusellen, Cafe Ægir, Café Viking og Det Gamle Sted. Det eneste man skal medbringe er varmt tøj, godt humør og sin bedste bodega-ven.

Se mere på www.facebook.com/events/575874983263528/

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Nils Thorsen mener, at Hejremanden kan sidestilles med en turistattraktion, som Frederiksberg skal værne om.

DEBAT: Ophøj Hejremanden til turistattraktion

Det er den unge, talentfulde instruktør Freja Friberg Lyme, der er grundlægger af konceptet: korte, skarpe operaforestillinger på en time, publikum ved langborde i et uprætentiøst miljø og billige billetter.

Øl og opera til folket