Se en film om ungdomsliv, identitet og kærlighed på tværs af kulturer.
Se en film om ungdomsliv, identitet og kærlighed på tværs af kulturer. - Foto: Filmbazar.

Filmfestival rammer Nørrebro: Teenageliv og æresdrab på skoleskemaet

Salaam Filmfestival og ‘Med Skolen i Biografen‘ inviterer skoleelever til visning af filmen ’Tigermælk’ 25. februar. Filmen omhandler de to 14-årige piger Nini og Jameelah, der sammen bruger sommeren i Berlin på at afprøve livets muligheder. De drikker, ryger, stjæler og afprøver deres seksualitet. Alting ændrer sig, da pigerne overværer et æresdrab, og Jameelah trues med at blive sendt tilbage til Irak, hvor hun oprindelig kommer fra. Filmen bygger på ungdomsromanen ‘Tigermælk‘ af Stefanie de Velasco.

Til arrangementet vil festivalens oplægsholder Alice Al Maleh dele sine egne historier og erfaringer med skoleeleverne: »Jeg vil i min dialog med eleverne tale om, hvordan man finder styrke og motivation i sin egen hverdag. Hvad det kan gøre for en at følge ens drømme, og hvordan ens interesser kan bære en igennem selv de sværeste perioder,« siger Alice Al Maleh.

Filmvisning. Empire Bio, Guldbergsgade 29F, 2200 København N. 25. februar klokken 9.45. Tilmelding sker på salaam.dk.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Stadsarkivar Henning Bro og kommende stadsarkivar Caspar Christiansen.

Under rådhuset: Chefskifte er på vej i Stadsarkivet

Budgettet for 2020 sikrede allerede Frederiksberg bedre normeringer

DEBAT: Regeringen sikrer flere pædagoger til Frederiksberg