Nedim Yasar blev begravet 24. november på den muslimske gravplads i Brøndby. Foto: Nikolai Linares/ Ritzau Scanpix

To mænd anholdt for drabet på Nedim Yasar

DRAB: Københavns Politi har i dag foretaget anholdelse af to mænd på henholdsvis 24 og 25 år. Begge de anholdte mænd sigtes for drab og medvirken til drab på Nedim Yasar 19. november 2018. Det skriver Københavns Politi i en pressemeddelelse.

Politiet har i forbindelse med anholdelserne foretaget ransagning af flere adresser i Storkøbenhavn, og endvidere er der sket ransagning af et bandetilholdssted i Nordsjællands Politikreds.

Der vil i morgen, fredag 7. december, ske fremstilling i grundlovsforhør, hvor anklagemyndigheden vil komme med en begæring om dørlukning.

Politiet kan derfor ikke på nuværende tidspunkt oplyse yderligere detaljer om de anholdte, og heller ikke i forhold til om den dræbte og de to anholdte kendte hinanden. Der kan ligeledes ikke gives yderligere oplysninger om eventuelle fund ved de mange ransagninger.

Politiet efterforsker stadig mulige motiver. De kan derfor ikke komme nærmere ind på om, der forventes yderligere anholdelser.

Københavns Politi har tidligere oplyst, at det formodede gerningsvåben var det, man kalder et håndvåben, og de kan supplerende oplyse, at de nu formoder, at der tale om en revolver af mindre kaliber. Flugten fra Vibevej i Nordvest er efter politiets opfattelse sket i en blå VW Passat, som forud for drabet har holdt parkeret på Vibevej.

Københavns Politi er stadig meget interesseret i at høre fra vidner, som enten har været på Hejrevej, Glentevej og Vibevej både før og under skudepisoden, og som endnu ikke har talt med politiet. De er også meget interesserede i at høre fra vidner, som har set den ovennævnte blå VW Passat, både forud for og efter drabet. Et billede af den rigtige bil er vedhæftet denne pressemeddelelse. Bilen er desuden kendetegnet ved en lygtefejl på bilens venstre forlygte, idet denne kun havde parkeringslys tændt. Bilen var derudover forsynet med nogle specielle alufælge.

De vil også stadig gerne høre fra personer, som på en eller anden måde ligger inde med viden om drabet eller eventuelle forudgående trusler mod Nedim Yasar, skriver Københavns Politi.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Fik amputeret ben, men gik på knæ for at fri til kæresten

Klumme: Musen er nærmest vegetar