Søndag 6. oktober vil der være et nyt, stort madmarked i Guldbergsgade.pr-foto
Søndag 6. oktober vil der være et nyt, stort madmarked i Guldbergsgade.pr-foto

Nu åbner nyt, månedligt madmarked i Guldbergsgade

Boghandlen, caféen og eventstedet Kogebogeriet åbner et nyt madmarked med råvarer og produkter fra små, lokale producenter.

Siden oktober sidste år er Kogebogeriet i Guldbergsgade blevet et mødested for madglade bymennesker af alle slags, der kommer for at købe kogebøger, opleve madevents eller spise brunch.

Nu kan Kogebogeriet præsentere et nyt, månedligt madmarked foran butikken i Guldbergsgade 10. Her vil de den første søndag i måneden fylde fortovet med råvarer og produkter i samarbejde med passionerede producdenter.

Første madmarked holdes på søndag 6. oktober fra 11-16, hvor du kan opleve, smage, dufte, købe og blive klogere på varerne og blive inspireret til madlavning af et udvalg, man ellers ikke møder i sit supermarked.

På dette første madmarked deltager blandt andre Familiegården Birthesminde, som er et økologisklandbrug, hvor de tager størst muligt hensyn til dyrevelfærd og bæredygtighed i produktionen af kød. De avler ungarske uldgrise og sortbrogede landracegrise.

Grøntsager og sylt

Også Det lille Grønttorv lægger vejen forbi. De handler med sæsonens friske grøntsager, fortrinsvin fra Svanholm og Birkemosegaard. Derudover kan du finde et udvalg af konserves, fermenterede og syltede produkter samt øl fra sjællandske mikrobryggerier.

Du kan også møde syltedronningen Helena Grayston, hvis virksomhed er dedikeret til moderne syltning. Til madmarkedet byder hun på marmelader, chilisauce, chutney og andre syltede lækkerier.

Kogebogeriet holder åbent under markedet, så man kan købe en kop kaffe eller en kogebog, inden man snuser videre blandt udstillerne.

Se listen over alle udstillerne på www.kogebogeriet.dk/events.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Henrik Steenstrup er tiltrådt i sin nye stilling.

Nordhavns tomme pakhuse får ny vicevært

Den første udgave af Østerbro Avis 1. november 2019.

Om en lille måned: Østerbro Avis fylder rundt