Sara og Tarik er frivillige i Ressourcecenter Nørrebro, der arrangerer frivillige aktiviteter for børn og unge på Nørrebro.
Sara og Tarik er frivillige i Ressourcecenter Nørrebro, der arrangerer frivillige aktiviteter for børn og unge på Nørrebro. - Foto: Ressourcecenter Nørrebro

Sara og Tarik skaber alternativer til gadelivet

Ressourcecenter Nørrebro er et aktivitetscenter, der arrangerer en masse frivillige aktiviteter for børn og unge på Nørrebro. Centret er samtidig et sted, hvor nye frivillige sjæle blomstrer op.

Det er Sara og Tarik eksempler på, og i morgen står de foran 330 fagpersoner på Hotel Plaza i København til konferencen ’Storbyens hjerte og smerte’, som sætter fokus på børn og unges trivsel i storbyerne.

Her skal Sara og Tarik selv fortælle om deres erfaringer med at gå fra at være brugere til frivillige.

Sara og Tarik startede nemlig selv som brugere af Ressourcecenter Nørrebro, og siden har de taget initiativ til projektet ’Ghetto Tours’, der tilbyder guidede ture i området omkring Den Grønne Trekant.

Ressourcecenter Nørrebro har eksisteret siden maj 2009, og et af formålene med centret er at skabe et alternativ til gadelivet for børn og unge på Nørrebro.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Privatperson donerer penge til kræftramte

Nørrebro bliver til en burger i morgen hos Cock’s & Cows. Bemærk: Dette er ikke et billede af Cock’s & Cows‘ burger.

Få smag for sagen: Lokal restaurant fortolker Nørrebro i en burger