Rantzausgade er et af de steder, der bliver berørt af ‘Trafikplan Indre Nørrebro’.
Rantzausgade er et af de steder, der bliver berørt af ‘Trafikplan Indre Nørrebro’. - Foto: Martin Sørensen

Mindre hektisk: Trafikdæmpende tiltag på Nørrebro nu undervejs

Teknik- og Miljøforvaltningen har nu påbegyndt arbejdet med flere forskellige tiltag, som skal dæmpe trafikken på Indre Nørrebro. Tiltagene er en del af ’Trafikplan Indre Nørrebro’, som Områdefornyelse Nørrebro og mange andre lokale kræfter har bidraget til.

I denne omgang skal Teknik- og Miljøforvaltningen udbygge fortovene på Griffenfeldsgade, ændre overgangen fra Gartnergade til Rantzausgade, ombygge opholdszonen i Gartnergade, flytte parkeringspladser og plante nye træer på Todesgade og Tømrergade.

De nye parkeringspladser skal erstatte de parkeringspladser, der nedlægges i forbindelse med projektet ’Trafikplan Indre Nørrebro’. Teknik- og Miljøforvaltningen oplyser desuden, at der vil være mindre plads at færdes på, mens anlægsarbejdet står.

Arbejdet med resten af trafikløsningerne fra ’Trafikplan Indre Nørrebro’ forventes at gå i gang senest i 2020 og 2021 – heriblandt renovering og ensretning af Rantzausgade samt flere trafikløsninger i Blågårdskvarteret.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Fra midten af 2020 vil det være muligt at prøve VR-oplevelsen ‘The VOID‘ i Fisketorvet.

Fisketorvet satser på banebrydende virtual reality-oplevelse

Et stigende antal medarbejdere på jobcentre oplever at blive digitalt chikaneret.

Digital chikane mod jobkonsulenter i København er stigende