Ministeren fik sig en sluddermed nogle af drengene fra Nørrebro United, da der mandag var træning.
Ministeren fik sig en sluddermed nogle af drengene fra Nørrebro United, da der mandag var træning. - Foto: Udlændinge- og integrationsministeriet

Minister: Flere skal være medlem af en idrætsforening

Mandag besøgte udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S) Nørrebro United, hvor han fik sig en snak med de fodboldglade unge.

Nye tal fra Udlændinge- og Integrationsministeriet viser, at dem, der er medlem af en forening, i øget omfang får sig en uddannelse og/eller kommer i job.

Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S) har netop fokus på at styrke den sammenhæng, og han mener, at flere skal være medlem af en idrætsforening. For deler man blod, sved og tårer i omklædningsrummet, er det ligegyldigt om man hedder Morten eller Mohammed, mener ministeren, som var begejstret over mødet med drengene fra Nørrebro United.

»Jeg er vild med den energi og det engagement, de her drenge går til træning med. Og det gælder om at holde deres interesse for fodbold fast, for teenageårene er en tid, hvor mange falder fra. Og her er den her gruppe ekstra udsat. Så stor ros til trænerteamet, der har fulgt de her drenge i tykt og tyndt i årevis,» siger Mattias Tesfaye.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Foreningen Street Society får en hjælpende hånd til deres arbejde med børn i udsatte områder.

Lokal Nordvest-forening får en hjælpende hånd

Fritidssejlere kan ikke smutte fra Københavns Havn gennem Lynetteløbet, der bliver sløjfet, når Lynetteholmen er spunset færdig.

Katastrofalt for fritidssejlere: Sejlads gennem Lynetteløbet bliver sløjfet