Pindsvinet blev reddet ud af lejligheden og skal nu undersøges for brand- og røgskader af en dyrlæge. Mens man ventede på dyrlægen, gav brandfolkene pindsvinet ilt.
Pindsvinet blev reddet ud af lejligheden og skal nu undersøges for brand- og røgskader af en dyrlæge. Mens man ventede på dyrlægen, gav brandfolkene pindsvinet ilt. - Foto: Hovedstadens Beredskab

Overraskende fund: Pindsvin reddet ud af røgfyldt lejlighed

Der ventede Hovedstadens Beredskab lidt af en overraskelse, da de rykkede ud til en brand i et varmeaggregat, som forårsagede kraftig røgudvikling i en lejlighed på Rørsangervej i Nordvest.

Hovedstadens Beredskab rykkede torsdag formiddag ud til en ejendom på Rørsangervej i Nordvest, hvor der var melding om ild i et varmeaggregat, som forårsagede kraftig røgudvikling i en lejlighed i ejendommen.

Alle personer var ude af ejendommen ved beredskabets ankomst, men en enkelt lille person måtte reddes ud af lejligheden. Ved et tilfælde fandt brandfolkene nemlig et pindsvin, som efterfølgende fik iltbehandling. En dyrlæge er nu tilkaldt, som skal undersøge dyret for eventuelle brand- og røgskader, oplyser Hovedstadens Beredskab.

Ingen mennesker kom tilsyneladende noget til. Slukningsarbejdet er i gang, og beredskabet melder, at situationen er under kontrol.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Ayse (th.) og Sabahat (tv.) er blevet sat sammen i forbindelse med projektet Besøg på Modersmål, som giver de to kvinder mulighed for ar tale deres modersmål kurdisk sammen. Og det har især Ayse haft stor glæde af.

‘Besøg På Modersmål’ bekæmper ensomhed hos ældre indvandrere

Connie foran Herolds Varehus på Øresundsvej.

Amagerklassikeren Herolds Varehus overvejer at lukke helt: »Folk kommer kun for at kigge«