Umut Sakarya foran sit nye kebabsted i Rantzausgade, Guldkebab By Guldkroen. Det er planen, at stedet i første omgang skal være åbent indtil sommerferien. Og der er naturligvis gris på menuen.
Umut Sakarya foran sit nye kebabsted i Rantzausgade, Guldkebab By Guldkroen. Det er planen, at stedet i første omgang skal være åbent indtil sommerferien. Og der er naturligvis gris på menuen. - Foto: Julie Stougaard

Guldeventyr: Umut har åbnet kebabsted i Rantzausgade

I fredags 14. februar slog Umut Sakarya dørene op til sit nyeste spisested, nemlig Guldkebab By Guldkroen i Rantzausgade 58b, hvor Café Gæst lå indtil for få måneder siden.

Åbningen gik selvfølgelig ikke stille for sig, men foregik med 300 gratis rullekebab med svinenakke, øl, flyversjusser og Fernet Branca.

Guldkebab er i første omgang et pop up-sted, som vil være at finde indtil sommerferien. Men måske er der mulighed for, at Umuts nyeste guldeventyr bliver permanent i Rantzausgade.

Stil den lange sult

»Hvis det kører godt, er der mulighed for, at vi kan forlænge og købe lokalerne, men det skal kunne hænge sammen økonomisk. Kebabindustrien er kæmpestor, ikke mindst her på Nørrebro, og vi kender ikke noget til den endnu, så vi ser lige, hvordan det går,« siger Umut Sakarya.

Hos Guldkebab laves alt fra bunden, og er du rigtig sulten, kan du da også kaste dig ud i en 1 meter lang durum. Du kan også få deres sprøde fritter med den berømte, hjemmelavede bearnaise sovs, og som noget helt nyt, er der også to vegetarretter på menukortet, hvoraf den ene er med falafel.

En (almindelig størrelse) durum, også kaldet rullekebab, koster 55 kroner hos Guldkebab. Velbekomme.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
5

GALLERI: Se kranerne fra oven

Så er det ved at være sidste udkald, hvis du skal på glatis.

Nedtælling på isen: Skøjtesæsonen slutter med stor fastelavnsfest