En mand er afgået ved døden i forbindelse med en brand i Thorsgade på Ydre Nørrebro.
En mand er afgået ved døden i forbindelse med en brand i Thorsgade på Ydre Nørrebro. - Foto: Jakob Eskildsen/Ritzau Scanpix

44-årig mand afgået ved døden efter lejlighedsbrand

Tidligt torsdag morgen brød en brand ud i en lejlighed i Thorsgade på Ydre Nørrebro. 50 personer blev evakueret, mens to personer blev bragt til Rigshospitalet. Den ene er nu afgået ved døden.

Torsdag eftermiddag oplyser Københavns Politi, at en 44-årig mand er afgået ved døden i forbindelse med en brand i en lejlighed i Thorsgade tidligt torsdag morgen.

Klokken 05.03 blev Københavns Politi alarmeret om, at der var brand i en lejlighed på anden sal i Thorsgade 44 på Ydre Nørrebro. Her blev den 44-årige mand og en person mere bragt til Rigshospitalet som følge af røgforgiftning, mens yderligere 50 personer blev evakueret.

Nødvendigt at genhuse beboere

De evakuerede beboere blev i første omgang samlet i et beboerlokale, hvor de blev tilbudt psykiatrisk hjælp oven på chokket over den bratte vækning. Vagtchefen kunne torsdag morgen oplyse, at beboerne fra naboopgangene efterfølgende var kommet tilbage til deres lejligheder.

Københavns Politi oplyser torsdag eftermiddag, at beboere i tre lejligheder i opgangen, hvor branden fandt sted, er blevet genhuset.

Årsagen til branden kendes endnu ikke.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Glenn Ziquer Xavier ved det sted, hvor han reddede kvinden i land i november. Matti Chasan Bergstein og en mand mere deltog også i redningen af kvinden, men Matti kunne ikke være til stede ved fotograferingen. Han havde en aftale med sin optiker, fordi han faktisk mistede sine briller under redningsaktionen i november. Den tredje mand har ikke ønsket at medvirke i interviewet.

Heltedåd: Tre mænd reddede selvmordstruet kvinde i land ved Sjællandsbroen

Viggo Madsen sidder på jorden og vener på ambulancen efter en hvid BMW har været centimeter fra at slå ham ihjel.

»En engel holdt hånden over mig«