Fra næste sæson er der endnu bedre muligheder for at tage en uddannelse, mens man spiller basketball på topniveau.
Fra næste sæson er der endnu bedre muligheder for at tage en uddannelse, mens man spiller basketball på topniveau. - Foto: PR

Nyt samarbejde skal sikre fremtidens basket

Copenhagen Basketball, Stevnsgade Basketball og Ajax København Sportsgymnasium (AKS) har stablet et samarbejde på benene, der fra næste sæson skal sikre bedre muligheder for basketball på eliteniveau i København.

Samarbejdet med Copenhagen Basketball og Stevns Basketball betyder nemlig, at man fremover vil kunne spille i ungdomsrækkerne for AKS, mens man samtidig kan spille sig op på et førstedivisionshold, der skabes i samarbejde mellem Copenhagen Basketball og AKS.

Er niveauet og talentet ekstra højt, vil der desuden være mulighed for at spille for Copenhagen Basketball i den danske basketliga.

AKS er et sportsakademi på Københavns Åbne Gymnasium, hvor det er muligt at tage en STX- eller HF-uddannelse, mens man samtidig er sikret optimale rammer for at dyrke sin sport, der lige nu tæller basketball og håndbold.

Motivationen for samarbejdet er at holde på de gode talenter og profiler, da konkurrencen i basketligaen er meget hård, mens de unge stadig har mulighed for at få en uddannelse ved siden af.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Michael Elmgreen og Ingar Dragset står bag værket ved Vestamager Svømmehal. De har arbejdet sammen siden 1995. Elmgreen & Dragset startede deres samarbejde som performancekunstnere i København men har de sidste 15 år, med studie i Berlin, haft en alsidig produktion, der indbefatter skulptur, installation, video, fotografi, performance og scenografi.

Kunstværk i verdensklasse: Livredderen holder øje med gæsterne

Beboere og medarbejdere på Prinsesse Benedikte nød godt af besøget af DR VokalEnsemblet.

Hjemsendte sangere spredte glæde på plejehjem