Hvis du lørdag ser et optog med regnbueflag på Nørrebrogade, så er det en demo der ikke har noget med Copenhagen Pride at gøre.
Hvis du lørdag ser et optog med regnbueflag på Nørrebrogade, så er det en demo der ikke har noget med Copenhagen Pride at gøre. - Foto: Dan Møller

Antikapitalistisk demo med regnbueflag

Lørdag kl.13 går antiracistisk queer-demo fra Nørrebro Station til Folkets hus

Copenhagen Prides store og farverige parade går heller ikke i år igennem Nørrebro, men lidt regnbueflag kommer der alligevel til bydelen lørdag.

Initiativtagere fra grupperinger fra den yderste venstrefløj har for andet år i træk taget initiativ til »Nørrebro Pride«, der går fra Nørrebro Station til Folkets Hus.

Demonstrationen er i opposition til det officielle Copenhagen Pride, og kalder sig i den forbindelse for en antikapitalistisk og antiracistisk ‘pride’.

Arrangørerne skriver på Facebook, at der er efter demoen vil være afterparty på ‘Bumzen’ i Baldersgade.

N/A

N/A – Foto: DAN MoLLer

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Sådan var det: Hundene skulle da have sig en kirkegård

I Sydhavns Teaters nye forestilling ‘Skyd Snehvide’ spiller skuespiller Jonas Littauer (th) datteren, der skal løsrive sig fra sin dominerende mor, her har han dog indtaget hendes plads. Den hollandske instruktør Marc Wortel (tv) er tilbage i det gamle Østre Kapel, hvor konfrontationen ulmer lige under overfladen.

Teater: Når mor er den destruktive