KFUM Tennisklub risikerer nu at må droppe planerne om en ny hal.
KFUM Tennisklub risikerer nu at må droppe planerne om en ny hal. - Foto: Casper Dalhoff/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix.

Ny hal hænger i tynd tråd: Kommunen trækker støtte til tennisklub

KFUM’s Tennisklub i Nordvest havde planer om at bygge en ny hal, så klubbens medlemmer kan spille tennis i vinterhalvåret. De planer risikerer dog nu at gå vasken, da klubben ikke kan få støtte fra Københavns Kommunes Klubhuspulje.

Klubben var ellers blevet stillet en million kroner i udsigt af kommunen. Et beløb, som skulle finansiere en sjettedel af hallen, der har en samlet pris på 6,3 millioner.

Kommunen kan dog ikke yde støtte alligevel på grund af anlægsloftet, der sætter en grænse for, hvor mange penge kommunen må bruge på nye byggeprojekter.

»Vi har igennem de sidste fire år måtte løbe dobbelt så stærkt for selv at finansiere størstedelen af projektet, så det er yderst beklageligt, at kommunen nu ikke kan følge projektet til dørs med en mindre restfinansiering, da en ny tennishal i Københavns Kommune ud fra et sundhedsfremmende perspektiv også burde være i kommunens interesse,« siger Thomas Skouboe, der er projektansvarlig i KFUM Tennis.

KFUM Tennisklub tog initiativ til projektet for fire år siden. Som udgangspunkt forsøgte klubben at finansiere hallen uden om Københavns Kommune. Primært ved at gennemføre besparelser i klubben og ved at søge penge fra eksterne fonde.

KFUM Tennis vil nu overveje, hvordan den sidste del af projektet kan finansieres uden kommunens hjælp.

Tennisklubben blev etableret i 1975 og har 700 medlemmer.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

»Man er ikke tilfreds, før der er et muldyr, der trækker en HT-bus. Det er jo grundlæggende komisk, at hvis man ikke kan få det hele, så vil man ikke have noget,« siger Jonatan Spang

Det er typisk mig at være sådan én, der går og roder i haven

Området omkring Købmagergade og Rundetårn får nu sin egen beboerforening.

Beboere rykker sammen: Nyt nabo-netværk omkring Rundetårn