Østerbro Avis blev hædret

Anerkendelse: Der var hædrende omtale til Østerbro Avis i sidste uge, da Ugeavisernes Årspris blev uddelt. Det skete i kategorien ’nyheder’, hvor avisen beskrev, hvordan nylagt beton blev sprængt væk på Nordhavnsvej i sensommeren 2015.

Østerbro Avis fulgte både en sprængning, som blev skildret utraditionelt i en billedserie. Derudover beskrev vi sidenhen, hvordan stumper af betonen røg ind til naboerne og blandt andet lavede hul i en bilrude. Københavns Kommune nægtede i første omgang, at det kunne være foregået, men sagde senere undskyld og stoppede sprængningerne, som ellers havde den fordel, at de ikke larmede vedvarende.

Det var Villabyerne, som løb med gul i kategorien ’nyheder’ for afsløringen af, at au pairs i Gentofte talte med i regnskabet for udlændinge, som vores nordlige nabokommune ikke skulle modtage så mange flygtninge. thof/arkivfoto: Michael Paldan

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Mere plads til begejstring

Kan man ro om vinteren?