Foto: Richard Skovby.

Åbent for de små hos KBK

Badminton: I dag onsdag 7. december fejrer Københavns Badminton Klub (KBK) ’Badmintonens Dag’ på talenttræningen klokken 15.00-18.00 i samarbejde med ’Bevæg dig for livet’, DGI og Badminton København.

Klubben får besøg af Anders Skaarup, der er professionel badmintonspiller, som gæstetræner. Anders vil have fokus på finter, sjov og selvfølgelig masser af badminton. Der vil være en lille surprise til alle til træningen med mulighed for autograf. Der sluttes af med fællesspisning i cafeteriet.

KBK er en del af et større badmintonprojekt støttet af Københavns Kommune. Projektets mål er at få flere 3-12 årige til at spille badminton i København, mere eksakt drejer det sig om 500 børn. Den ambitiøse målsætning om medlemsvækst og udvikling sker i samarbejde med DGI, Badminton København og badmintonklubberne Amager Badminton Club, Islands Brygge Badminton, Valby Badminton Club, Vanløse Badminton Klub og Københavns Badminton Klub.

Hvis badminton kunne være noget for dit barn, så kig forbi KBK på Krausesvej 12 til en gratis prøvetræning.

Se mere: kbknet.dk /jape

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Jul og mandlige musikalske musikidoler

Leas mops var tæt på at blive stjålet