Bycyklen er blevet populær i byen, og nu kan du tjekke om der er en ledig cykel på Rejseplanen. Arkivfoto: Michael Paldan

Find en ledig bycykel på Rejseplanen

Bycykel: De hvide el-bycykler er blevet et populært transportmiddel, når borgerne på Frederiksberg og i København skal på tur. Nu er der kommet et godt tilbud, når du sidder i s-toget og gerne vil have en bycykel til at komme videre på din tur.

Hvis du befinder dig på Frederiksberg eller i København, så kan du uden problemer finde den nærmeste bycykelstation på Rejseplanens ’Live map’. Her kan du også se, hvor mange ledige bycykler, der er i bycykelstationerne, og du kan klikke dig videre til bycyklen.dk, hvis du ønsker at reservere en cykel.

Niels E. Bjerrum, der er formand for By- og Pendlercyklen Fonden, fortæller:

»Bycyklen er det fjerde ben i hovedstadens offentlige transport, og derfor har det længe været vores ønske at blive integreret i Rejseplanen. Bycyklen er primært en pendlercykel, der skal binde den kollektive trafik sammen og sikre smidig og fleksibel transport på tværs af det eksisterende offentlige transportnet, derfor giver det supergod mening, at man nu kan finde os på Rejseplanen,« siger han. hee

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Dame satte målrekord med hattrick

Lokaludvalg har fordelt udvalgsposter