Foto: Københavns Kommune

Makeover i Øbro-Hallens gemte perle

FRITID: Malingen er lige akkurat tør, de sidste detaljer er ved at være på plads, og Øbro Kurbad kan nu byde sine gæster velkomne med nye faciliteter og en flot makeover.

Øbro Kurbad er en gemt perle, som man finder i kælderen i Øbro-Hallens historiske rammer.

Hallen er ikke bare en hvilken som helst svømmehal. Den kan nemlig pryde sig af at være Danmarks ældste offentlige svømmehal dateret tilbage til 1929 samt den eneste offentlige svømmehal i Københavns Kommune med et decideret kurbad.

De historiske rammer understreges i de nylige renoveringer af Øbro Kurbad, da man i indgangen til kurbadet har bevaret og placeret en mindeplade fra svømmehallen fra 1930’erne – ligesom der i kurbadets foyer er blevet hængt gamle billeder op fra det forrige århundrede med store begivenheder, som har fundet sted i svømmehallen.

»Københavnerne kan nu se lidt om den gamle historik, som der er i Øbro-Hallen. Det er blevet superflot. Når man køber en billet til kurbadet, så vil man gerne komme ned og opleve noget luksus, og det gør man her,« siger Brian Pullich, teamleder i Øbro-Hallen.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Københavns Kantatekor giver nytårskoncert i Store Magleby Kirke

Hør jernbaneanekdoter i Nathanaels Sognegård