Også mellem jul og nytår var der BasketMatematik camp på Lundehusskolen. PR-foto

Dribl dig bedre til matematik

AKTIV LÆRING: Lundehusskolen får onsdag 20. februar besøg af Kultur- og Fritidsborgmester, Francisca Rosenkilde (Alt.), som skal overvære et udviklings- og forskningsprojekt. Det er lavet i et samarbejde mellem Københavns Universitet og BørneBasketFonden.

Projektet ’BasketMatematik’ kombinerer matematik med basketball, og erfaringerne er, at eleverne  finder større lyst og motivation for faget, når de bliver udfordret i matematikfaget på andre måder end i klasselokalet. Specielt ser det ud til, at de elever, som er mindre aktive i matematiktimerne, får større succes ved at arbejde med matematikfaget i samarbejde med deres holdkammerater, og deres oplevelse af mestring øges

Projektet har kørt i 13 uger, og borgmesteren kommer for at se den inspirerende undervisning, samt for at komme i dialog med både lærere og undervisere omkring de gode effekter, denne slags undervisning har.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Belis Bar bliver til Restaurant FRKSBRG

Foldbold-event: Lørdags-optakt til FA Cup på bodega