Lars Ulrik Mortensen har givet koncerter i hele verden, fra Mexico til Japan. Foto: Lars Ulrik Mortensen

Så er der søndagskoncert: Lars Ulrik gæster Kastelskirken

Kirkekoncert: Søndag 17. februar klokken 14 vil Lars Ulrik Mortensen spille Kastelskirken op med temakoncerten ’Mortensens favoritter’. Lars Ulrik Mortensen er cembalist og dirigent og har spillet mange forskellige genrer og flere koncerter i Kastelskirken gennem årene. Som titlen på arrangementet ’Mortensens favoritter’ antyder, er koncerten strikket sammen af Mortensens yndlingsnumre. Musikoplevelsen bliver udover det sædvanlige, mener Lasse Ewerlöf, der er organist ved Kastelskirken. »Man sikker på at både fantasi, dramatik, poesi og energi folder sig ud i de mest sprudlende former og farver,« skriver organisten i en pressemeddelelse. Koncerten er gratis. 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Handicaprådet inviterer til valgmøde

Hotel med 243 værelser på vej ved Rundetårn