Foreninger søges til Østerbro Weekend

FOLKEMØDE: Det har udviklet sig til en sommertradition, at Østerbro Lokaludvalg holder Østerbro Weekend i Fælledparken. I år er det på sommerens to første dage (ifølge kalenderen): 1. og 2. juni, som er lørdag og søndag.

Weekendarrangementet betegnes som Østerbros folkemøde, og der er naturligvis gratis adgang. For at Østerbro Weekend skal blive en succes, kræver det, at lokale foreninger er repræsenteret. Interesserede, som vil stille op i et telt til sommerweekenden, kan henvende sig til lokaludvalget. Østerbro Lokaludvalg kan findes på: www.oesterbrolokaludvalg.kk.dk. 

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Hæsblæsende tempo og masser af twists i Keplers nye krimi

BR vender tilbage: Her åbner de nye butikker