Huset på Østerbro er nomineret til RENOVER-prisen 2019. Foto: PR-foto.

Det lille baghus nomineret til flot pris

Make-over: Renoveringen, som det lille baghus på Østerbro har fået, er nomineret til RENOVER-prisen 2019. Det oplyser folkene bag prisen. Prisen gives til Danmarks bedste renovering, og her er det lille baghus således med i opløbet om den fornemme pris, der indbringer vinderen en check på 100.000 kroner. Det lille baghus, der holder til på Rosenvængets Allé, har gennemgået en udvikling fra hestestald, maskinværksted til sadomasochistisk bordel ejet af en oberst. Men i 2018 gennemgik det lille baghus en tiltrængt make-over, hvor det blev lavet om til en luksuslejlighed. Men på trods af den omfattende modernisering har man formået at bevare bygningens historiske udtryk, og ifølge folkene bag prisen er det en af årsagerne til, at renoveringen er blevet indstillet til prisen. nmb

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Et liv med gigt

Forårsfest: Venskab på tværs af Norden fejres