Arkivfoto: Michael Paldan

ØsterGro blev udsat

P-fond: Det trækker længere ud med at finde en løsning for taglandbruget ØsterGro, som er i fare på grund af lovgivning om parkeringspladser, som ingen i øvrigt kræver oppe på taget.

Teknik- og miljøudvalget skulle i denne uge have drøftet, om ejeren af bygningen, hvor ØsterGro ligger, skulle kontaktes med henblik på at skabe enten en parkeringsfond eller være på en anden model, der inkluderer ejeren.

Sagen er blevet udsat. Teknik- og miljøborgmester Ninna Hedeager Olsen (EL) meldte inden mødet ud, at hun gerne ser en anden løsning end en parkeringsfond, som skal bevare ØsterGro. Alle politiske fløje har meldt ud, at de ønsker at bevare ØsterGro. 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Tysk investor køber ejendom i Flintholm

Kom til brugerskabte koncerter i dit nabolag