Mette Kirkegaard. Arkivfoto

Kirkegaard gæster gudstjeneste

Ryesgade: Onsdag 24. april klokken 19 til 20 synger Mette Kirkegaard og spiller guitar sammen med Daniel Haselwanter i Nazaret Kirke. Mette Kirkegaard, som selv bor på Østerbro, har fået fine anmeldelser i Politiken og Gaffa, der blandt andet skriver, at sangerinden seneste album er det mest stilsikre til dato. Alle er velkomne til Sindsromessen i Nazaret Kirke. Gudstjenesten fokuserer på fællesskab og eftertanke. Har man lyst til at skrive en bøn, kan man gøre det her:

www.fredensognazaret.dk/hvad-er-der-for-mig/gudstjenester/sindsromesse

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Friday Food: Kulturtårnet indtager containerbyen

Foredrag med Paula Larrain