1. maj: Liberale unge vil demonstrere mod den yderste venstrefløj og følge dem fra Israels Plads til Fælledparken

Blå, rød og sort: Liberal Alliances Ungdom inviterer til moddemonstration 1. maj, hvor de vil tage afstand fra bevægelser på den yderste venstrefløj. De vil protestere mod det, som de ser som »antifascisternes revolutionære politik og voldelige og udemokratiske adfærd overfor politiske modstandere.«

Demonstrationen vil begynde klokken 12 på Israels Plads og vil følge det antifascistiske optog, der starter samme sted. De forventer at ankomme til Fælledparken klokken 14, hvor de antifascistiske bevægelser har en scene.

Her vil moddemonstrationen opholde sig en rum tid for at debattere med antifascisterne og uddele løbesedler. Under hele demonstrationen vil politiet være til stede, oplyser Liberal Alliances Ungdom, som understreger, at det er en tværpolitisk demonstration, hvor alle er velkomne. 

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Kødbyen. Arkivfoto: René Mølskov

RoofTop: Udstilling på 12 meter lysskilt

To lokale i Alternativets hovedbestyrelse