Gang i skolegården på Strandvejsskolen ved en tidligere lejlighed. Arkivfoto: Michael Paldan

De synger mest om kærlighed

Koncert: Når Kammerkoret Terpiscore indtager Frihavnskirken mandag 20. maj klokken 20, er det med en koncert, som handler om kærlighed.

Koncertens program handler om den slags kærlighed, som bringer os fra den højeste lykke til den dybeste angst, fra grin til gråd på et øjeblik. Koncerten spejler kærlighedens vægelsind og fører os igennem et program af både lykkelige, triste og sjove sange

Titlen på koncerten er: »O love, O lament, O laughter – En lidenskabelig sommerkoncert«. Bo Kristensen er dirigent. Og der er musik af blandt andet Jersild, Stenhammar, Kristensen og Mäntyjärvi. Gratis adgang. 

 

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Gaveregn til kulturelle institutioner

Syng sommeren i gang med pop og funk