Koret Cikaderne synger sommeren velkommen med pop, funk og musical musik. Foto: PR foto

Syng sommeren i gang med pop og funk

Ryesgade: Cikaderne synger pop og musical til forårskoncerten lørdag 25. maj klokken 15 i Fredens Kirke. Koret, der har sunget sammen i 20 år, har 25. maj hele 25 korsangere på scenen. For koret er nærvær og tilstedeværelse i fokus, og koncerterne går ligeledes direkte i hjerterne på publikum, skriver koret i en pressemeddelelse. Til forårskoncerten vil der både blive sunget stille popnumre såvel som energisk funk. Koret mener, at de giver publikum chancen for for alvor at varme op til sommeren med en stor dosis af energisk musik på en af forårets sidste dage. Det koster 75 kroner at deltage. Dog gratis adgang for børn under 12 år. Billetter kan købes i døren.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

De synger mest om kærlighed

Kom til afrikansk fest i hjertet af Nørrebro