Foto: Pressefoto

Kunstsalon popper op i Nordhavn

KUNST: Torsdag 20. juni til søndag 23. juni kan Østerbros borger få sig en anderledes kulturel indsprøjtning, når kultur-hackerne Art Monday & Skabertrang igen slår sig sammen og åbner dørene til Københavns nye kunst- og kulturboble, Salon Monday.

Første gang publikum kan træde ind i Salon Mondays univers er ved arrangørenes ’grand opening’ torsdag 20. juni, klokken 17.00, i Nordhavnens gamle postcentral, Århusgade 126A.

Det konventionelle er ude

Salon Monday kalder sig et hybridgalleri. Hensigten er at bryde med galleriets konventionelle rammer og skabe et uformelt rum, hvor kunstnere og publikum kan mødes. På den måde forsøger folkene bag salonen at bringe kunsten ind i det sociale rum og at bringe publikum ind i det kreative rum.

Helt konkret betyder det, at man i Salon Monday kan glide gennem et hav af kunst, workshops og kunstrelaterede events, mens man sipper til en G&T eller nyder en kold fadøl. Samtidig kan man opleve de fem udstillende kunstnere, når de byder på live work sessions og artist talks.

Deltagelse er gratis og det fulde program kan ses på Facebook. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

»En-to-tre-nu!« Gang i næverne på byens bodegaer

Stor sejr til lille Frida