De fire cykelryttere krydser grænsen ved Annapolis og gennemfører Race Across America. Foto: EKJ Rådgivende Ingeniører.

Tour De USA: Fire firmaryttere erobrede staterne på jernhesten

Tour DE USA: Et cykelhold fra rådgivningsfirmaet EKJ Rådgivende Ingeniører passerede søndag 23. juli målstregen på cykelløbet ’Race Across America’. Med sine 4.800 km og 54.700 højdemeter regnes ’Race Across America’ for at være verdens hårdeste sportsbegivenhed.

Cykelholdet har kørt 24 timer i døgnet, og de kom i mål efter 8 dage, 5 timer og 57 min. Holdet bestod af fire ryttere og ni crew-members, og de har igennem de sidste halvanden år trænet intensivt og planlagt turen ned til mindste detalje. Oplevelsen var hård, men god, siger cykelrytterne:

»Det var en super fed oplevelse! De hårdeste strækninger var de varme strækninger f.eks. i ørkenen de første par dage. Varmen drænede kroppen for kræfter. Det var derimod fedt at køre om natten – det var hyggeligt, det var som at køre i en afslappet kuppel, hvor man kørte i sin egen verden«, siger en af rytterne fra holdet om den udfordrende tur.

Cykelrytterne kørte uafbrudt, men blev dog forstyrret af syv punkteringerne på cyklerne og en enkelt på en bil undervejs.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Naturvejledeernes ladcykel

Naturvejlederne: Har du set vores ladcykel?

Ankedom: Otte af Amagerbankens bestyrelsesmedlemmer skal betale erstatning på 225 millioner