»For mig var det ikke bare hovedtelefoner«

Jane Larsen fik stjålet sine hovedtelefoner i sidste uge. Hun har en bøn til tyven, og folk der overvejer at stjæle.

»For mig som hørehandicappet var det ikke bare hovedtelefoner. De var håndplukket og nøje udvalgt til at give mig lyd som musik, lydbøger – og især lyd fra radioen, som jeg som hørehæmmet normalt er afskåret fra.«

Sådan skriver Jane Larsen fra Østerbro, efter hun fik stjålet sine hovedtelefoner 10. januar i Fitness World, Århusgade. Hun lagde hovedtelefonerne fra sig og i et uopmærksomt øjeblik ved løbemaskinen.

Jane Larsen fortæller Østerbro Avis, at hun som hørehandicappet bruger hovedtelefonerne både når hun træner og hjemme lytter til radio, musik eller podcast.

Jeg græd lidt

»Jeg må tilstå, at jeg græd lidt, da jeg kom hjem. Problemet er, at jeg ikke kan bruge almindelige hovedtelefoner. Det betyder at jeg nu ikke kan høre musik. Som hørehandicappet kan jeg ikke bare tænde for radioen. Derfor er jeg nu afskåret fra at høre radio, musik og podcast i og udenfor mit hjem. Og det er virkelig et stort savn i min hverdag,« fortæller Jane Larsen til Østerbro Avis. Hun uddyber at hun hver eneste dag bruger ekstremt meget energi på at kunne høre.

De hovedtelefoner som Jane Larsen fik stjålet er nogle Bose Hovedtelefoner som har en ekstrem god lyd, og da de koster tæt på de 3000 kr er det ikke bare nogle Jane Larsen kan gå ud at købe.

»3000 er virkelig mange penge. Og jeg håber at min forsikring dækker.« Hvorfor valgte du at lave et opslag på Facebook? »Jeg lavede opslaget, da jeg håber at det for folk til at tænke sig om, og huske at der er forskel på dit og mit.!«

Anmeldt

Jane Larsen har politianmeldt tyveriet og talt med Fitness World over telefonen. Fitness World har dog kun overvågning i forbindelse med indgangspartiet, hvilket gør det svært at finde tyven.

Hovedtelefonerne er af mærket: Bose HP 700 og er silver – er købt oktober 2019 til en værdi af kr. 2.999,00.

Hovedtelefonerne er af mærket: Bose HP 700 og er silver. De er købt i oktober 2019 til en værdi af kr. 2.999,00.

Hovedtelefonerne er af mærket: Bose HP 700 og er silver. De er købt i oktober 2019 til en værdi af kr. 2.999,00.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Den lokale tegner Rikke Severinsen med et par af de sort-hvide tegninger der bliver en del af Valbys egen malebog.

Rikke har lavet en malebog med Valbys gadekunst som motiver

Institutionen Galaxen havde held med sin protest mod planer om 15 affaldscontainere på dens lille legeplads. Fra venstre forælder Signe Thomsen, forælder Mette Østrup Rasmussen med datteren Ellie, pædagog Jytte Pallisgaard og forælder Nanna Lodberg Theut.

Protester hjalp: Galaxens legeplads ser ud til at slippe for affaldscontainere