Til fodboldkampe er der plads til cirka 38.000 tilskuere i Parken.
Til fodboldkampe er der plads til cirka 38.000 tilskuere i Parken. - Foto: FOTO: Gonzales Photo Samy Khabtani/Ritzau Scanpix.

Debat om Parken: Hvor svært kan det være

Bo Hou-Vangsaa

Bryggervangen 59

Overskriften er måske lige frisk nok. Jeg har længe gået og tænkt, hvorfor udvider man ikke tilskuerkapaciteten i Parken, Danmarks nationalstadion, både tilskuermæssigt, men også set ud fra et eventuelt kønnere designudtryk.

Man kunne afrunde de fire hjørner med plads til tilskuere, som man har det på Brøndby stadion – det kunne give de ti til femtentusind ekstra tilskuere man ’mangler’, i stedet for at tænke tanker om et nyt stadion til fire-fem milliarder.

Det var Thomas Frederiksens udmærkede artikel, der fik mig til tasterne. ’Parken’ har den mangeårige ånd, og her ligger en masse nostalgi. Det var her det startede. Man udlægger ikke uden videre denne »vugge« ude på en mark.

Jeg er ikke arkitekt og ved ikke om man kunne afrunde hjørnerne, så man kunne få denne fremtidige nødvendige tilskuerkapacitet. Jeg er også bekendt med, at en del firmaer har lejet sig ind, men mon ikke man kunne finde en fornuftig løsning på dette problem. Jeg tror ikke, jeg er den eneste, der har tænkt disse tanker. Men jeg er spændt på at få nogle saglige argumentationer.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Thiha Phyu døde i nat. Hun ankom til København Zoo i september i år.

Dødsfald: Thiha Phyu trak vejret for sidste gang i nat

Eleverne på Ellebjerg Skole går til den i frikvarteret - og ved det grønne klæde.

Ellebjerg Skole i top på rangliste: Missionen er, at vi alle blomstrer