Advokatfirma flytter ind i nyt domicil

BYGGERI: Advokatfirmaet Accura får adresse i Nordhavn, når de rykker ind i et moderne og innovativt domicilbyggeri på Trælastholmen i 2022. Trælastholmen er en af de mest centrale grunde i den videre udvikling af Nordhavn, efter den tæt på afsluttede udvikling af Århusgadekvarteret.

Accura har indgået aftale med By & Havn om købet af den attraktive grund. Her vil Accura opføre et moderne og innovativt domicil blandt kanaler, metro og bydelspladser.

Domicilet, som er tegnet af Danielsen Architecture, bliver på fem etager. Materialevalget er inspireret af de klassiske, modernistiske erhvervshuse, der blev opført i København for snart 100 år siden. I opførslen er der et betydeligt fokus på at inddrage lokalområdet i form af blandt andet de omgivende kanaler og på at skabe kreative grønne og bæredygtige løsninger. I stueetagen bliver placeret over 200 kvadratmeter butiksareal. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

0

Disko tango a la pavillonen: Sydhavnen svinger stængerne sommeren over

Et bistoppested i Utrecht i Holland, hvor bier og insekter kan nyde livet, og passagerne vente på bussen.

SF forslår stoppesteder som et bi-ophold