Hartmann består af Joan Arildskov (forrest til venstre) og Lone Bjerre (forrest til højre) samt Kim Arildskov i midten. Bagerst er Lene Johnsen, annoncekonsulent på Østerbro Avis, og Christian Sneegaard Andersen, filialdirektør i Danske Bank.
Hartmann består af Joan Arildskov (forrest til venstre) og Lone Bjerre (forrest til højre) samt Kim Arildskov i midten. Bagerst er Lene Johnsen, annoncekonsulent på Østerbro Avis, og Christian Sneegaard Andersen, filialdirektør i Danske Bank. - Foto: Thomas Frederiksen

Månedens butik: Hos Hartmann har de alt

Skruer af alle slags, værktøj, gryder, kaffemaskiner, globusser, tallerkner og puder.

Isenkræmmeren Hatmann på på hjørnet af Lyngbyvej og Sejrøgade er kendt som butikken, der har alt, og hvor personalet ved noget om tingene og er klar til at yde en service ud over det sædvanlige.

Derfor er Hartmann kåret til Månedens Østerbrobutik af Østerbro Avis og Danske Bank Østerbro efter indstilling fra læserne, som har nomineret butikkens på avisens Facebookside.

»Ned til den mindste dims ved vi alle tre noget om de forskellige ting,« siger Kim Arildskov, som har været indehaver af butikken sammen med sin kone Joan i 33 år. Udover de to er Lone Bjerre det tredje kendte ansigt hos Hartmann, hun har været i butikken i 23 år.

Butikken har dog eksisteret endnu længere, end ægteparret Arildskov har haft den. Isenkræmmer Hartmann har historie tilbage til 1923.

Læs mere om Hartmann i Østerbro Avis og på www.kbhliv.dk i næste uge.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Fra venstre Rikke N. Sonne, Maria K. Palvig, Simone U. Kankowski og Sine Zambach, som lige nu er aktuel med bogen »Kvinde, Kend din kode«.

Sidste søndag i oktober: Piger skal lære at knække koder

Petra Egetoft.

Dansk Flygtningehjælp: Petra har samlet ind i ti år