Arkivfoto
Arkivfoto

Unge sangere tager til Grønland og Island

KONCERT: Lige om lidt drager DUVE – Det unge vokalensemble – mod Grønland og Island for at synge koncerter og samarbejde med lokale kor. Programmet på turen er sat sammen af lutter nordisk musik. Kompositionsmusikken repræsenteres af danske Vagn Holmboe og norske Edward Grieg.

Inden da er der mulighed for at høre ensemblet ved en koncert i Davids Kirke, Koldinggade 11, onsdag 14. august kl. 19.30. Foruden Holmboe og Grieg præsenterer sangerne en afdeling med gamle folkeviser i nye arrangementer. Programmet rundes af med en afdeling danske sommersange.

Det Unge Vokalensemble blev grundlagt i 2009 af Kristine og Jakob Vad, og har siden da indtaget en stærk position i det københavnske musikliv. I 2011 overtog Poul Emborg den kunstneriske ledelse og førte ensemblet frem til dets nuværende form.

Der er gratis adgang til koncerten. cmo

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

3. klasserne lavede flagallé for de 152 nye 0. klasses elever, da de begyndte tirsdag morgen. Foto: Anja Berth

Ti år med fællesskab og tryghed

Frederiksborgvej er et af de steder, Bispebjerg Lokaludvalg mener skal prioriteres i Københavns Kommunes budget 2020.

Lokaludvalg: her skal pengene bruges i Nordvest