Jonas Rohdes værk ¿Gråvejr¿ er udstillet på Den Hirschsprungske Samling. Foto: PR foto
Jonas Rohdes værk ¿Gråvejr¿ er udstillet på Den Hirschsprungske Samling. Foto: PR foto

Hirschsprung Late med vin og Rohde

Stockholmsgade: Torsdag 29. august klokken 18 holder den Hirschsprungske Samling ’Hirschsprung LATE’. Aftenen bliver uformel og hyggelig og sidste intro til ’Johan Rohde. En kunstners værksted’ finder sted. Til finissagen bydes der på vin, og kunsthistoriker Miriam Watts fortæller om museets brevarkiv med fokus på Johan Rohdes breve. Johan Rohde var en multikunstner, der både malede og arbejdede med grafik, møbelkunst og sølv. Hirschsprung LATE er et nyt initiativ den sidste torsdag i hver måned, hvor museet har åbent helt frem til klokken 20. I løbet af efteråret er der blandt andet på croquis, sang og halloween for voksne på programmet. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Luke tester faciliteterne i X-Hall. Foto:

Skateparken X-hall er åbnet: se billederne her

Karen-Marie Lillelund synger for, når skøre festsange tages under kærlig behandling onsdag 28. august kl. 17.00.

Syng med på skøre og skønne festsange