Verden er som en ond drøm

Foredrag: Dr.Phil. Per Øhrgaard er kendt fra medierne, når vi skal have eksakte informationer om tysk litteratur, historie og politik, både i samtid og fortid. Han er med sin humanistiske indsigt og store samfundsinteresse også blevet en slags fornuftens stemme, der forbløffer med sine ofte kontroversielle vinkler på vor tids fænomener i Danmark og hele verden.

Torsdag 6. september, klokken 19.30, kan han opleves live i Davids kirke, Koldinggade 11, hvor han holder foredrag i Efterårshøjskolens temaserie ’De sidste tider eller?’ under overskriften ’En ond drøm’. I sit foredrag vil Per komme ind på de krisetider som jorden er ramt af – klimaforandringer og ressourcemangler – holdt op mod tidligere tiders kriser.

Efterårshøjskolen er fem foredrag om frygt og forventning inden for politik, teknologi, klima, filosofi og kristendom i fortid og nutid. Foredraget er gratis og alle er velkommen. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

I denne uges klumme fortæller klummeskribent Githa Schultz om pinlige situationer, nedsat hukommelse, farlige misforståelser og morsom hørelse.

Klumme: Min første bytur som 16-årig på bøssediskoteket Madame Arthur

Start din fredag morgen med ‘Verdens Bedste Nyheder’.

Vil du have verdens bedste nyheder?