Jens Ole Christensen står for undervisningen. Pressefoto.
Jens Ole Christensen står for undervisningen. Pressefoto.

Back to school: Nazaret Kirke underviser i kristendom

UNDERVISNING: De seneste tre år har Nazaret Kirke udbudt et kursus i kristendom, og i år gentager kirken succesen.

Her er det blandt andet spørgsmål om Gud, Jesus og døden, der er på dagsordenen. Kurset spænder over ti tirsdage i efteråret 2019, og første undervisningsgang er tirsdag 17. september klokken 18 med sognepræst Jens Ole Christensen i spidsen.

Undervisningen begynder med en middag i Ryes Café og fortsætter herefter i kirken med undervisning og snak i grupper. Her vil der være rig mulighed for at lytte, stille spørgsmål og dele sine oplevelser og erfaringer med andre.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Irene Lundbjerg Larsen sidder foran det nye veganske multihus ’Green Love’, der åbner søndag 29. september kl 11.30. Irene blev veganer, da hun i forbindelse med en kræftdiagnose lagde sin livsstil om. Den veganske livsstil giver Irene mere velvære fysisk og psykisk.

Vegansk multihus på Godthåbsvej

Oplev sikringsrummene som ligger under Urbanplanen og blev bygget under Den Kolde Krig.

Bliv klogere på Den Kolde Krig