- Foto: Martin Sørensen

Ny koncertsæson skydes i gang

Musik: Østerbro Koncertforening åbner for deres 16. koncertsæson. Den skydes i gang 17. september klokken 19.30 med Dahlia String Trio. Deruodver vil sæsonen byde på 18 forskellige koncerter med klassisk kammermusik. Blandt andet vil pianisterne Elisabeth Westenholtz og Kristoffer Hyldig gæste programmet. Koncertforeningen udgøres af de tre ensembler Dahlia String Trio, Trio Amerise og Messian Quartet, og de tre vil alle være at finde på koncertprogrammet i år sammen med en række andre musikere og ensembler. Billetter koster 130 kroner, 70 kroner for studerende og du kan købe dem på koncertforening.safeticket.dk. Koncerterne foregår i Unitarernes Hus på Dag Hammarskjölds alle 30. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Bessie Johanson er blandt de kunstnere, der udstiller på Galleri Naif til udstillingen ‘Hurmortilskud til hverdagen’.

Oplev farvestrålende kunst på Galleri Naif

Moderne Mandag er et fast koncept hos Metronomen. Foto: PR foto

Så er der endnu engang Moderne Mandag