Udendørs Fitness Center, Sortedamssøen, olie på lærred.
Udendørs Fitness Center, Sortedamssøen, olie på lærred. - Foto: Foto: PR foto/ Matvey Slavin

København udstilles som olie på lærred

Odensegade: Kunstmix åbner udstillingen ’Copenhagen Open Air’ af den tyske kunstner Matvey Slavin torsdag 19. september klokken 17. Slavin maler historiebilleder, og hans oliemalerier tager udgangspunkt i øjeblikket, her og nu, det nære og hverdagen. »Vendingen All the world’s a stage,/ And all the men and women merely players (William Shakespeare) synes at passe godt til den nye serie af malerier med titlen Copenhagen Open Air,« skriver Kunstmix i en pressemeddelelse. Det gennemgående tema er steder i København. Værkerne er sjældent statiske, og personerne i motivet er oftest i bevægelse. Udstillingen varer fra 20. september til 25. oktober. Ferniseringen sker 19. september fra 17 til 20. Det er gratis at deltage. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Socialborgmester Mia Nyegaard (R) vil have tilført flere penge til børneområdet i de kommende budgetforhandlinger.

DEBAT: Det er nu, vi skal være der for Københavns udsatte børn

Ny tech-festivalen ‘DigiDays’har ramt Frederiksberg. Foto: Biblioteket Frederiksberg.

Ny tech-festival på Frederiksberg