The Who i KB-Hallen i 1965. Foto: Erik Petersen/Ritzau Scanpix
The Who i KB-Hallen i 1965. Foto: Erik Petersen/Ritzau Scanpix

Hvem var The Who?

Serridslevvej: Torsdag 26. september klokken 20 er der koncert og foredrag, der kredser om ’The Who’ på Krudttønden. Det verdenskendte rockband gemmer stadig på historier, der aldrig er blevet fortalt. Claus Vittus, der er kulturjournalist, står bag foredraget, som er en kombination af videoklip, foredrag og et energisk rockband, der er klar til at levere The Whos bedste numre. Det koster 120 kroner at høre foredraget og koncerten. Billetter kan købes i døren. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Den midlertidige praksisklinik på Frederiksberg Hospital overtages af lokal læge. Arkivfoto: Martin Sørensen

Praktiserende læge på Frederiksberg Hospital

Amagerfælledvej skal have ny asfalt