Et kor med modne sangere

Allegrokoret er et anderledes kor med gåpåmod og ambitioner, som vil vise at sangstemmen også klinger smukt, når man er over 65 år. Korets 32 sangere med en gennemsnitsalder på 72 år har netop taget hul på sit 8. år – alle årene under ledelse af korets stifter Philip Jacobsen. Udover fra Østerbro kommer korsangerne fra Storkøbenhavn og sågar fra Nivå og Næstved.

Allegrokoret skal synge koncert i Davids Kirke, Koldinggade søndag 6. oktober klokken 16. Til koncerten vil Allegrokoret synge overvejende dansk, lyrisk kormusik fra 1800- og 1900-tallet af komponisterne Niels W. Gade, Carl Nielsen og Svend S. Schultz.

Koncert: Allegrokoret, Davids Kirke, Koldinggade 11, søndag 6. oktober klokken 16.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

18-årige Marie Neie Nielsen følger sin lyst til at gå til koncerter, selv om hun har gigt. »Jeg var på Roskilde Festival og sov der og var kun hjemme en gang undervejs - det er jeg ret stolt af. Hvis jeg opgiver at gå til koncert, så har gigten jo taget overhånd,« siger hun.

Marie er som andre unge – bortset fra gigten

Ronni Kofoed fra IRMA Codanhus har fundet 30 flasker Cremant de Bordeaux frem til fejringen på tirsdag den 8. oktober. Hanne Bisgaard (tv) frta Frederiksberg Bladet har godkendt boblerne. Så, kom glad.

Frederiksberg Bladet og Irma fejrer Gammel Kongevej med gratis bobler