Den Hirschsprungske Samling fejrer jul med flere forskellige arrangementet
Den Hirschsprungske Samling fejrer jul med flere forskellige arrangementet - Foto: PR foto

Juleklip og julejagt på Den Hirschsprungske Samling

Fra 1. december og resten af december er der julehygge for store og små på Den Hirschsprungske Samling. Hyggen skydes i gang med juleklip 1. søndag i advent, hvor der skal spises masser pebernødder og klippes juleklip. Gæster kan tage juleklippet med hjem, men man er også velkommen til at pynte det store juletræ på museet.

Undervejs vil der blive læst op af Peters Jul, og så vil der blive fortalt om maleren Viggo Johansen, der malede ’Glade Jul’ i 1891 – det hele i børnehøjde. Der vil være julejagt på dagen og i resten af december, hvor man kan gå på jagt efter J.Th. Lundbyes bakketrold Sindre i museets sale. Arrangementet foregår fra 13 til 15. Det koster en billetentré at være med.

Juleklip 1. december klokken 13 til 15 på Den Hirschsprungske Samling. Entré: 95 kroner for voksne, gratis for børn

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Vilhelm Lauritzens terminal i lufthavnen. Bygningen er fredet.

Ny bog om arkitektur og hemmelige steder

Aktivitetscentret Sundholm vil fremover sælge økologiske juletræer.

Hjemløse sælger juletræer – nu også i øko