10-årige Storm har tegnet logoet til ‘Plastikposefrit Østerbro’
10-årige Storm har tegnet logoet til ‘Plastikposefrit Østerbro’ - Foto: PR foto

Plastikposefrit Østerbro har fået sit helt eget logo

Mere end 60 børn og unge fra København deltog i konkurrencen og tegnede deres bud på et logo til ’Plastikposefrit Østerbro,’ og vinderen er nu fundet: Det blev 10-årige Storm. Udover at vinde æren, har han også fået tildelt fire teaterbilletter til det lokale Teater Hund. Grunden til, at det lige var Storm, der løb af med sejren, er på grund af det klare budskab, samt at sort/hvid fungerede godt. Det nye logo er stemplet på de første stofposer, der allerede er blevet udstillet på Rådhuset til Kulturnatten.

Plastikposefrit Østerbro vil gøre det nemmere for folk at lade vær med at købe plastikposer, og idéen har fået masser opbakning. I 2020 vil der blive holdt syv workshops rundt omkring på Østerbro, hvor alle kan sy stofposer af stofrester og andet genbrugsmateriale.

Hvis man har stofrester eller stofposer derhjemme, vil Miljøpunkt Østerbro på Masnedøgade 20 gerne have fingrene i det. Har man som virksomhed interesse i projektet, kan man kontakte Miljøpunktet på lama@miljopunkt-osterbro.dk.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

‘Green Beam‘ af kunstneren Martin Ersted vil kunne ses over det meste af København.

Tusindvis af lys pryder København i februar

Kål på menuen: Nyt bydelsteater holder bæredygtig jul