Du kan blandt andet blive klogere på hvilke emballagetyper i køkkenet der er bedst til mad på farten, og for klimaet.
Du kan blandt andet blive klogere på hvilke emballagetyper i køkkenet der er bedst til mad på farten, og for klimaet. - Foto: FOTO: PR FOTO.

Bæredygtig hverdagsmad for de små

Kom til barselscafé med Miljøpunkt Østerbro og Kultur Ø onsdag 4. december. Her kan du få inspiration til sund, grøn og overskuelig hverdagsmad til de små, høre hvordan du giver dine børn mere madmod, spiser efter årstiderne og mindsker madspild. Marie Daugaard fra Mad & Miljø giver tips til at få børnene med i køkkenet og til at få en nogenlunde rolig stemning omkring middagsbordet.

Barselscaféen foregår i det hyggelige babyrum Øbro Amazonas i Øbro-Hallen. Der vil være kaffe, te og lidt øko-lækkerier til at hygge sig med undervejs. Babyer og børn er selvfølgelig meget velkomne.

Barselscafé, Øbro-hallen, Gunnar Nu Hansens Pl. 3. Onsdag 4. december, klokken 10.00. Gratis arrangement, begrænsede pladser.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Susan og Johanne Mathiesen har begge haft voldsomme oplevelser i krydset Ågade/Jagtvej/Falkoner Allé inden for de seneste uger, og de ser dagligt biler, der ikke overholder forbuddet mod at svinge til højre eller venstre. Nu rykker politiet ud i krydset.

Politikommissær om Ågade-kryds: »Folks moral er skredet, så nu hjælper vi den lidt på vej«

Der venter noget af et arbejde for de to iværksættere Rasmus Tanstrup (tv) og Kasper Hjorth, der er i fuld gang med at ombygge Valbys gamle transformerstation til et moderne kulturhus.

Bag transformerstationens mure, vokser kulturby og granskov frem