Kenneth Darre og Tais Vincent Bjerregaard Jensen giver roinstruktioner i træningslokalet
Kenneth Darre og Tais Vincent Bjerregaard Jensen giver roinstruktioner i træningslokalet - Foto: PR foto

Roning kan dyrkes året rundt

Selvom det er koldt og mørkt udenfor, bliver der stadig trænet masser roning ved Svanemøllen. Roning kan nemlig dyrkes hele året rundt – om sommeren i havnen og om vinteren indendørs. Der er masser gode træningstilbud lige nu i roklubben, blandt andet klokken 10.15 hver søndag for begyndere, hvor man kan lære basale roteknikker. Jo bedre man forbereder sig om vinteren, jo mere klar er man til at komme ud på vandet i foråret. Om søndagen er der også træning for de lidt mere øvede kokken 11.30 til 12.30. Vintertræning i Danske Studenters Roklub omfatter også yoga, gymnastik og cirkeltræning. Hver mandag til torsdag kan man spise sammen med de andre roere for 60 kroner. »I dag ser vi, at roning er en idræt, man dyrker hele året, og med vores nyindrettede træningsrum er der mange medlemmer, som træner mere og mere indendørs,« fortæller formanden for Danske Studenters, Roklub Kasper Haagensen. Hvis du overvejer at starte til roning, kan du med fordel komme til info-aften 8. januar klokken 18 på Strandvænget 55.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Stentøj af Beate Andersen.

Kvindelige kunstnere udstiller

Skuespiller Preben Kristensen ved ældrekoncert på rådhuset.

Ældrekoncerter: Billetter frigives 8. januar kl. 12