Performancekunstner Piet Gitz-Johansen står for workshoppen, hvor børnene kan klæde sig ud og afprøve forskellige roller. FOTO: PR
Performancekunstner Piet Gitz-Johansen står for workshoppen, hvor børnene kan klæde sig ud og afprøve forskellige roller. FOTO: PR

På museum: Bliv detektiv i vinterferien

I vinterferien, uge syv og otte, kan man gå på sporjagt og deltage i udklædningsworkshop på Den Hirschsprungske samling. Børn og voksne inviteres til at gå i den farverige kunstner Kristian Zahrtmanns fodspor, hvor der til work-shoppen vil være rigeligt med rekvisitter og kostumer til rådighed, og børnene kan få taget et billede i fotoatelieret.

Derudover er der underholdende sporjagt. Her kan børnene, og alle andre med Sherlock Holmes evner, gå på opdagelse i Zahrtmann udstillingen, hvor man skal finde detaljer i malerierne. Når man har klaret jagten, vil der være en præmie. Udklædnings-workshoppen den 16. februar koster 30 kroner per barn. Herudover betaler alle voksne normal entrébillet ved ankomst til museet. Børn og unge under 18 år har fri adgang til museet.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Kofoeds Skoles nye galleri ‘Galleri UnderKant’ skal fungere som udstillingsplatform for byens kreativitet.

Kofoeds Skole åbner nyt galleri med udstilling af Nikolaj Callesen

Forestillingen ‘Now you have a trial‘ er en kras samtidssatire inspireret af Kafkas ’Processen‘ men med en helt anden og original drejning.

Teater i Erdogans skygge: Kontroversiel tyrkisk forestilling gæster Danmark